Divizia Materiale de Constructii distribuie la nivel national instalatii sanitare si materiale pentru amenajari. Ca si domenii de activitate ne-am specializat in produse pentru constructii, decoratiuni, finisaje, instalatii termice si sanitare.

   De-a lungul timpului, am reusit sa satisfacem cerintele clientilor nostri prin calitate si seriozitate, fiecare realizare a noastra poarta amprenta profesionalismului, pasiunii si energiei intregii echipe de vanzari.
   O particularitate a diviziei Dinamic 92 Materiale de Constructii este gama variata si disponibilitatea de stoc pentru fiecare produs din portofoliu.

   Dorind sa oferim clientilor continuitate in alegerea si achizitionarea produselor, am ales sa investim in crearea de branduri proprii. Pentru celelalte produse din portofoliu, am optat pentru branduri de top de pe piata.
   Plecand de la experienta noastra in domeniu, ne propunem sa ridicam standardele si serviciile pentru toti partenerii si clientii nostri.

 

 

Suntem aproape de clientii nostri, printr-o echipa de vanzari bine instruita, oferind consiliere de specialitate.

Dispunem de 5 centre zonale: Piatra Neamt, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta si Timisoara .

 
Nu multumesc
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
Te invitam sa treci pragul BLOGULUI AMBIENTAL Dinamic 92!
Aici vei gasi idei de amenajare a locuintei, articole despre cele mai bune produse pentru casa si sfaturi de intretinere a achizitiilor preferate. Nu stii ce instalatii sa montezi sau cum sa construiesti elemente decorative acasa? Dinamic 92 iti da detaliile de care ai nevoie, pe langa stiri si surse de inspiratie. Venim cu solutii pentru orice lucrare din interior sau de la exterior, rezistente si prietenoase cu bugetul tau, sisteme de ultima generatie si materiale versatile din brandurile tale preferate. Toate iti vor face munca mai usoara si te vor ajuta sa obtii rezultate apreciate de intreaga familie. Ai intrebari sau nu stii ce sa alegi dintre mai multe optiuni? Contacteaza-ne! Iti vom raspunde cu placere. Dinamic 92 iti ureaza lectura placuta si spor la treaba!

Apasa aici pentru a accesa blogul!

We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup