O alta noutate este introducerea in portofoliu Dinamic 92 Ambiental a tevilor din cupru.
Teava cupru dur la bara:
Tevile din cupru dur la bara sunt utilizate in instalatiile de apa rece/calda si incalzire pentru transportul agentului termic. Avand dimensiuni reduse, tevile din cupru sunt elegante si discrete, fiind o solutie ideala pentru spatii cu standarde estetice ridicate.
Tevile din cupru au multiple avantaje:
– durata lunga de viata;
– rezistenta la presiuni si temperaturi ridicate sau foc;
– dilatatie termica minima;
– rezistenta la socuri mecanice;
– creeaza un mediu antibacterian, igienic, potrivit pentru instalatii de apa potabila.

Teava cupru moale cu izolatie la colac:
Tevile din cupru moale cu izolatie sunt utilizate in instalatiile de incalzire ingropate, pentru transportul agentului termic. Unul din avantajele tevilor din cupru moale cu izolatie este ca nu necesita fitinguri pentru realizarea traseelor ingropate, instalarea fiind mult mai rapida. Traseul este realizat dintr-o singura bucata, eliminandu-se astfel riscul de scurgeri in pereti sau pardoseala, ce ar putea aduce costuri mari cu reparatiile.
Izolatia din polietilena expandata are o grosime de 9mm, asigurand pierderi minime de temperatura pe toata lungimea traseului.

Teava cupru moale la colac (CuSmart)*:
Tevile Cupru Smart cu invelis protector din PVC (1) pot fi utilizate in instalatiile de incalzire cu radiatoare sau incalzire in pardoseala.
Tevile Cupru Smart cu izolatie din polietilena expandata cu grosime de 9mm (2) se folosesc la realizarea traseelor termice ingropate, cu pierderi minime de temperatura.
Temperatura maxima: 95°C.
* produs disponibil doar la comanda.

Teava cupru moale solar cu izolatie la colac*:
Tevile din cupru solar sunt invelite intr-o izolatie din polietilena expandata cu grosime de 13mm, in interiorul careia se afla un cablu electric pentru conectarea senzorilor. Ansamblul este protejat la exterior cu un invelis din polietilena impermeabil rezistent la temperaturi inalte si actiunea razelor UV. Disponibila in doua variante: simpla (1) si dubla (2).
* produs disponibil doar la comanda.

Call center va sta la dispozitie – telefon 0730 777 900 sau callcenter.ambiental@dinamic92.ro – pentru detalii suplimentare.

Nu multumesc
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
Call Center
Harta