Compania Dinamic 92 Distribution a devenit in cei peste 25 ani de experienta, EXPERT IN DISTRIBUTIA de anvelope si accesorii auto cat si a materialelor pentru constructii si amenajari interioare, detinand o retea logistica puternica - peste 200 de masini totalizand o capacitate de transport de 9000 de produse/zi  si o structura de stocare de peste 30.000 mp. dezvoltata in 5 centre zonale Piatra Neamt, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Timisoara. Cu peste 230 de angajati, Dinamic 92 genereaza anual o cifra de afaceri de peste 45 milioane euro.

Serviciile profesioniste de distributie sunt garantate de Dinamic 92 prin:
  • depozite regionale
  • solutii integrate de logistica
  • rapiditate in livrarea produselor
  • branduri de top
  • disponibilitate de stoc
  • echipa profesionista de vanzari
  • programe de marketing
  • training si consultanta de vanzari
  • platforma business to business la care au acces clientii persoane juridice

 


 Dinamic 92 mixeaza serviciile de calitate cu disponibilitatea de stoc a unui portofoliu impresionant.  Logistica computerizata, capacitatea de stocare in centrele zonale, profesionalismul personalului asigura livrari "just in time" in concordanta cu specificatiile clientilor. De-a lungul timpului am inteles ca cerintele clientilor nu vizeaza doar o gama variata de produse pusa la dispozitie, ci si rapiditatea si acuratetea cu care se face livrarea, toate la preturi competitive.


Divizia Anvelope - Auto

Distributia la nivel national, logistica proprie, forta de vanzari specializata, brandurile de top sunt atuurile companiei pentru a avea preturi competitive, disponibilitate foarte buna a produselor, indiferent de modelul sau destinatia anvelopelor.

Prin reteaua proprie de 5 service-uri auto oferim clientilor cele mai bune servicii si consiliere tehnica de specialitate.

Dinamic 92 ofera clientilor sai o gama variata de anvelope destinate turismelor si 4X4, autoutilitare, camioane si agroindustriale - satisfacand cerintele buget, mediu si premium. Complexitatea portofoliului pe branduri si preturi este insotita si destinatia diversa anvelope de vara, de iarna si all season.

Compania colaboreaza cu peste 4000 de clienti, vizand prin activitatea de distributie revanzatori de produse din domeniul auto, firme prestatoare de servicii auto, flote si utilizatori finali.

Divizia Materiale de Constructii

Gama larga de produse si disponibilitatea acestora cat si distributia nationala prin flota proprie sunt punctele noastre forte cu care venim in intampinarea clientilor.

Calitatea si certificarea produselor sunt aspecte principale in activitatea noastra.

Suntem aproape de clientii nostri, printr-o echipa de vanzari bine instruita, oferind consiliere de specialitate.

Avem in portofoliu produse de top, atat branduri proprii cat si ale partenerilor :obiecte sanitare si accesorii, instalatii sanitare si termice, vopsea lavabila pentru interior si exterior, vopsea alchidica, solventi, accesorii zugravit, profile de aluminiu si plinta pentru parchet, instalatii sanitare, tehnologie abraziva, adezivi si etanseizanti, profile gresie si faianta, sina perdea, rame de aerisire, usite de vizitare.

 

Call Now Button
SC DINAMIC 92 DISTRIBUTION S.R.L. respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora.

Politicii de Cookie și Politici de confidențialitate. - Citeste.

Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup Plugin
Call Center
Harta