parteneri

 • Bridgestone a fost infiintata in 1931 de catre Shajiro Ishibashi. denumirea provenind de la numele fondatorului, Ishibashi, pod de piatra (bridge stone) in japoneza. Din istoria grupului se remarca designul original al multicelulelor pentru anvelopa de iarna, ce a revolutionat industria anvelopelor. Dinamic 92 distribuie in Romania din grupul Bridgestone: anvelope pentru turisme (Bridgestone, Firestone, Dayton), anvelope pentru camioane (Bridgestone, Firestone) si anvelope agro-industriale (Bridgestone, Firestone)

 • Fondata in Hanovra in 1871, compania Continental este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de anvelope si furnizori din industria automotive. Aproape unul din trei autoturisme noi fabricate in Europa paraseste linia de productie avand montate anvelope Continental. Dinamic 92 distribuie in Romania pentru grupul Continental anvelope de turisme (Continental, Semperit, General Tire, Barum, Viking), anvelope pentru camioane (Continental, Semperit, Barum) si anvelope agro-industriale (Continental).

 • Dezvoltat din 1889 in Franta de doi frati care au vrut sa gaseasca solutii pentru transportul modern prin inovatie continua, Michelin este cel mai mare producator de anvelope pe plan mondial, detinand aproximativ 20% din piata. Grupul Michelin si-a inceput activitatea in Romania in august 2001. Dinamic 92 distribuie in Romania pentru grupul Michelin anvelope de turisme (Michelin, BFGoodrich, Kleber, Tigar), anvelope pentru camioane (Michelin, Kormoran) si anvelope agro-industriale (Michelin, Kleber, Taurus).

 • Goodyear Tire and Rubber Company, a fost fondata in 1898 de catre Frank Seiberling. Ocupant al unui loc fruntas in industrie, Goodyear produce pneuri pentru autovehicule, avioane, mașini industriale și mașini grele. Suplimentar, mai produce diferite tipuri de furtunuri și tuburi elastice, diferite piese pentru aparate și instrumente electrice. Dinamic 92 distribuie in Romania pentru grupul Goodyear anvelope de turisme (Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Debica) anvelope pentru camioane (Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava) si anvelope agro-industriale (Goodyear, Dunlop)

 • Grupul Hankook, infiintat in Koreea de Sud in 1941, este considerat unul dintre cei mai mari producatori de anvelope - al saptea in lume. Cu cea mai rapida dezvoltare, Hankook este recunoscuta pentru inovatie, calitatea superioara si inalta performanta pentru anvelope radiale pentru autoturisme, camioane usoare, SUV-uri, RVS, camioane si autobuze, precum si pentru sporturile cu motor (curse de circuit / raliuri). Dinamic 92 distribuie in Romania pentru grupul Hankook anvelope pentru turisme (Hankook si Kingstar) si anvelope pentru camioane (Hankook).

 • Fullrun - una dintre cele mai moderne fabrici din China - produce o serie completa de anvelope radiale si diagonale destinate turismelor, 4x4, camioanelor, autovehiculelor comerciale, brandurile sale recunoscute pe plan mondial fiind Fullrun si Autogrip. Din 2007, firma inaugureaza in Qingdao propria fabrica in suprafata de 300.000 mp si din 2013 isi suplimenteaza capacitatea la 8 milioane de bucati (2 milioane reprezinta anvelope camioane). Dinamic 92 distribuie in Romania pentru grupul Fullrun anvelope de turisme (Fullrun si Autogrip) si anvelope pentru camioane (Fullrun).

 • Mitas este producator ceh de pneuri de teren (agricol, industrial, motociclete). Istoria Mitas dateaza din anii 1930, cand productia de anvelope a inceput in Praga, capitala Cehiei, si in orasul Moravia din Zlin. Mitas detine in prezent trei fabrici in Cehia, una in Serbia, si una in Charles City, Iowa. Producatorul de anvelope ceh este unul dintre cei mai mari producatori de anvelope pentru utilaje agricole si de constructii. Dinamic 92 distribuie in Romania pentru grupul Mitas: anvelope agroindustriale Mitas si Cultor.

 • Fondata in 1872, societatea Pirelli este prezenta in peste 160 de tari, productia de anvelope depasind 50 milioane de unitati realizate in cele peste 22 de fabrici. Prezenta si in Romania, Pirelli a investit peste 555 de milioane de euro, in uzina de la Slatina. Concurand cu succes in sporturile cu motor inca din 1907, Pirelli este, in prezent, furnizorul exclusiv al campionatului de Formula 1 si al multor altor campionate din intreaga lume. Dinamic 92 comercializeaza in Romania anvelope pentru turisme Pirelli.

 • Nordexx este un brand international care isi propune, prin produsele sale, sa ofere cumparatorului un grad inalt de satisfactie si sa ii depaseasca asteptarile. Anvelopele aplica o tehnologie de ultima ora pentru a putea garanta siguranta in conditii diverse. Constituie o achizitie ideala pentru persoanele interesate de produse fiabile, dar la preturi bune. Toate produsele Nordexx ating standardele europene si ale SUA. Sub aceasta marca gasesti o gama extinsa de anvelope de vara si de iarna pentru autoturisme si anvelope de vara pentru camioane comerciale.

 • Tristar reprezinta o combinatie optima de performanta si confort la un pret atractiv. Anvelopele sunt concepute conform celor mai noi standarde europene si internationale. Brandul se bucura de o istorie vasta in domeniul anvelopelor si dispune de produse diverse pentru orice utilizator, vehicul si sezon. Pneurile sunt testate atat in timpul procesului de productie, cat si dupa finalizare. Sustin un stil de condus normal, dar si sportiv. O solutie castigatoare!

 • Valvoline a fost prima marca comerciala din industria petroliera, aflata atunci de-abia la inceputuri. Descoperirea fizicianului american John Ellis a solutionat problema supapelor cu depuneri, a cilindrilor corodati si a segmentilor uzati - marind eficienta aburilor, ca sursa de energie, si sustinand dezvoltarea Statelor Unite prin intermediul cailor ferate si al vapoarelor cu aburi. Astazi, lubrifiantii, preparatele chimice si produsele de ingrijire pentru automobile, marca Valvoline sunt fabricate, promovate si comercializate in peste 100 de tari. Dinamic 92 distribuie in Romania pentru Valvoline lubrifianti auto pentru turisme, camioane si agro-industriale.

Call Now Button
Nu multumesc
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
Call Center
Harta