Ca sa te simti bine in propria locuinta, este esential sa dai atentie celor mai mici detalii. Casa este spatiul unde te relaxezi, dupa o zi grea, iar mediul trebuie sa fie unul linistitor si placut.
Si mai este un lucru de care merita sa tii cont: ca fiecare obiect de amenajare interioara sa fie pe placul tau.

Chiar daca baia este un loc unde petreci relativ putin timp, incaperea trebuie aranjata cu gust. Cum poti sa ii oferi un aer de care sa fii mandru? Prin alegerea unui set de accesorii sanitare de buna calitate, practice si cu design placut.

Compusa din trei game, familia accesoriilor sanitare de baie Sanobi prezinta produse diverse, pentru toate gusturile.

Gama Cubinox – fabricata din inox, ofera produse cu textura mata, cu linii drepte si forme bine conturate, fiind potrivita pentru bai in stil modern.

accesorii de baie sanobi gama cubinox

Gama Classic – se remarca prin linii curbate si forme rotunjite. Accesoriile, fabricate din metal cromat, cu aspect lucios, acopera intreaga plaja de elemente necesare in amenajarea bailor.

gama classic accesorii baie sanobi

Gama Square – se bucura de un design versatil, ce combina elemente din celelalte doua game; produsele din gama sunt alcatuite, de asemenea, din metal cromat, cu aspect lucios.

accesorii baie sanobi square

Accesoriile de baie din aceste trei colectii au garantie de pana la cinci ani si se potrivesc perfect cu orice baterie de baie din oferta Sanobi – produsele fiind afisate in catalogul nostru online.

La fel ca bateriile, accesoriile sanitare trebuie curatate cu grija, cu produse ce nu sunt abrazive, exact cum am scris in ghidul nostru de intretinere.
Exista substante tip spuma care inlatura amprentele, murdaria, petele de grasime, fara a compromite suprafetele. Unele au si efect antistatic si protejeaza un anumit timp impotriva patarii.

Cu putina grija si solutiile potrivite, achizitiile tale preferate vor arata fara cusur, la fel ca in ziua cumpararii.

Nu multumesc
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
Call Center
Harta