Raodyne

Vestile bune circula repede: Dinamic 92 prezenta la Romtherm 2017 – Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, Romexpo Bucuresti

Divizia dedicata instalatiilor sanitare si materialelor pentru amenajari isi va prezenta brandurile Sanobi, Sanq si Raodyne – marci proprii ale firmei – atent selectionate si cu accent pe calitate si design.

Sanobi propune Solutii creative pentru baie si bucatarie prin gamele de chiuvete de diferite dimensiuni, cu finisaje si componente premium, prin bateriile de bucatarie si baie si prin accesorii necesare baii moderne, cu un design placut si practice totodată. Detalii tehnice si imagini ale gamelor Sanobi pe sanobi.ro

Sanq – baterii sanitare cu linii simple si elegante, se potrivesc la orice stil de baie sau bucatarie.

Raodyne sub deviza Confortul tau termic acopera o arie extinsa de utilizari: radiatoarele din aluminiu au o eficienta termica mare, gama de tevi si fitinguri PPR asigura transportul agentului termic oferind multiple avantaje, iar robinetii si echipamentele pentru protectie si control permit functionarea in siguranta a instalatiei termice.

Cuvantul de ordine ce caracterizeaza colectia de baterii sanitare SanQ este accesibilitatea, respectand parametrii calitatii cu care ne-am obisnuit clientii de-a lungul anilor. Designul simplu si aspectul cromat sunt gandite pentru a se potrivi in ambientul baii sau bucatariei formand un ansamblu armonios cu restul finisajelor.

Bateriile sanitare SanQ se monteaza usor si se curata fara efort.

Racord flexibil cu tesatura inox pentru apa
Realizeaza conectarea robinetilor sau a rezervorului de WC la reteaua de alimentare cu apa potabila sau menajera.
Materiale: tesatura rezistenta din otel inoxidabil SS 304;
racorduri (piulite) din alama cu filet interior;
furtun din cauciuc sintetic; Continue reading

O alta noutate este introducerea in portofoliu Dinamic 92 Ambiental a tevilor din cupru.
Teava cupru dur la bara:
Tevile din cupru dur la bara sunt utilizate in instalatiile de apa rece/calda si incalzire pentru transportul agentului termic. Avand dimensiuni reduse, tevile din cupru sunt elegante si discrete, fiind o solutie ideala pentru spatii cu standarde estetice ridicate.
Tevile din cupru au multiple avantaje:
– durata lunga de viata; Continue reading

Completand gama produselor pentru baie, ne-am intregit portofoliul prin distributia de cazi din acril. Cazile de baie antibacteriene Sanobi sunt construite din acril de calitate fabricat in Austria, ranforsate cu fibra de sticla. Confortul cazilor din gama Atlantis este completat de posibilitatea de echipare cu sisteme de hidromasaj, aeromasaj sau cromoterapie, iar sistemul automat de curatare al cazilor va face viata mai usoara. Poti alege produsul potrivit ca Atlantis, Atlantis Design, si Atlantis Confort, precum si cazile pentru dus Mini.
Cuvantul de ordine ce caracterizeaza produsul este usor. Cada usoara, usor de transportat, usor de montat si usor de folosit. Continue reading

  • 1
  • 2