• Divizia Anvelope - Auto

    Branduri de top pentru turisme, 4x4, autoutilitare, camioane, moto, industriale si agro-industriale.

  • Divizia Materiale de Constructii

    Portofoliul de produse se adreseaza domeniilor: constructii, decoratiuni, finisaje, instalatii termice si sanitare.

  • Service roti / Service Auto

    Consulta-ti masina in reteaua Service Roti - Dinamic 92 Distribution. Beneficiezi de servicii complete si o gama vasta de piese.


 

 Depozite regionale | Piatra-Neamt BucurestiCluj-NapocaConstantaTimisoara

 

 

 

Ne pasa si castigam lupta!

Echipa Dinamic 92 Distribution a fost mereu aproape de comunitatea in care lucram si traim! Am sustinut proiecte de viitor cum este digitizarea tinerilor sau am ajutat comunele greu incercate de inundatii, suntem fondatori in clinica de stomatologie care trateaza pacientii cu probleme sociale din Piatra Neamt sau am ajutat cazuri sociale/medicale disperate... si exemplele pot continua. 

Suntem RESPONSABILI SOCIAL si ajutam si in aceste imprejurari, cand pandemia de Coronavirus a pus stapanire pe omenire. Mai putin pregatita decat Italia, care pierde zilnic sute de suflete, Romania asteapta sa inceapa lupta pentru supravieruire. Insa dotarile din tara noastra sunt sub nivelul minim de acceptare. 

Alaturi de “Volunteer for life” si de cateva companii locale, ne-am implicat in achizitionarea a 3 containere de triaj ce sunt amplasate in parcarea Spitalului Judetean Neamt si vizeaza spitalizarea suspectilor de Coronavirus. Se lucreaza in acest moment la dotarea lor cu sisteme de incalzire si aer conditionat, apa rece si calda, aparatura medicala si cate 4 paturi in fiecare container. Astfel, in conditii de efort maxim, se va evita contaminarea unitatii spitalicesti, pe cat posibil. 

Ne implicam PENTRU CA NE PASA si incercam sa inspiram si alte persoane si companii sa dea o mana de ajutor, acum cand inca mai avem ragaz sa ne dotam pentru lupta.

 

SC DINAMIC 92 DISTRIBUTION S.R.L. respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora.

Politicii de Cookie și Politici de confidențialitate. - Citeste.

Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup Plugin
Call Center
Harta