Hankook echipeaza BMW X3 M si X4 M

Auto

Hankook echipeaza BMW X3 M si X4 M cu anvelopele sale premium – o premiera pentru vehiculele de la BMW M GmbH. Montate din fabrica.

Noua Hankook Ventus S1 evo Z a fost dezvoltata special pentru segmentul UUHP (ultra ultra inalta performanta). E dedicata vehiculelor de inalta performanta deosebit de sportive.

Hankook Ventus S1 evo Z este disponibila pentru ambele modele BMW M GmbH cu marimile 255/40 ZR21 102Y pe puntea fata si 265/40 ZR21 105Y pe puntea spate.

Mai mult, profilul a fost adaptat cerintelor specifice BMW M GmbH.

Un nivel ridicat de aderenta si o ghidare laterala foarte precisa pentru manevrare optima si in conditii foarte sportive au fost criterii decisive in etapa de aprobare.

Pentru toate modelele M anvelopele trec si printr-un un test de performanta extins pe virajul legendar Nordschleife de la Nürburgring.

„Compania noastra a fost infiintata acum 80 de ani. Prin urmare, este cu siguranta un cadou special faptul ca cel mai recent produs al nostru a reusit sa cucereasca BMW M GmbH, un client deosebit de prestigios in segmentul de producatori de mașini sport.” – declara Sanghoon Lee, presedintele Hankook Tire Europe.

Hankook echipeaza BMW. Specificatii Ventus S1 evo Z.

Ventus S1 evo Z a fost construita cu un material compozit din aramida cu carcasa in dublu strat.

Acest lucru previne deformarile care duc la o crestere nedorita a circumferintei de rulare si la o manevrare mai putin precisa la viteze mari.

Fibrele de aramida sunt extrem de rezistente la caldura si au rezistenta foarte mare. Au si proprietati bune de amortizare.

Noul model al benzii de rulare Hankook ofera un plus de stabilitate datorita otelurilor cu rezistenta ridicata in zona centurii si a talonului.

Acestea, in combinatie cu peretele lateral intarit, asigura stabilitate in linie dreapta, precizie in viraje, manevrabilitate sportiva si dinamica.

Cu Ventus S1 evo ZHankook a urmarit obtinerea unei aderente ridicate in conditii meteorologice diverse.

Compusul utilizat la banda de rulare este imprumutat din cercetarile si inovatiile Hankook in domeniul sporturilor cu motor.

Hankook Ventus S1 evo Z foloseste un model de banda de rulare asimetrica.

Dispunerea blocurilor individuale ale benzii de rulare asigura rigiditatea in diferite conditii de condus.

Trei caneluri principale de drenaj din zona interioara a benzii de rulare favorizeaza scurgerea eficienta a apei la contactul cu carosabil umed.

Mai mult, Hankook a acordat o atentie sporita suprafetei exterioare a benzii de rulare. Anvelopa intruneste cerintele privind virajele de inalta performanta si ghidarea laterala precisa la conducerea foarte sportiva in conditii uscate.

Hankook Ventus S1 evo Z este utilizata ca echipament original de catre principalii producatori premium.

Este disponibila in 15 dimensiuni. Pe tot parcursul anului, dimensiunile suplimentare vor completa gama.

Informatii si fotografii: HANKOOK