Garantia

General Tire

Programul iti ofera inlocuirea gratuita pentru o anvelopa dintr-un set de 4 anvelope achizitionate

Siguranta

Marca General Tire a fost infiintata in 29 septembrie 1915 in Akron, Ohio, de William F. O’Neil si Winfred E. Fouse , doi oameni de afaceri tineri care stiau ca daca vor construi un produs de calitate, vanzarile vor aparea. General Tire s-a dezvoltat rapid odata cu industria auto.

Performanta

Vezi lista de parteneri

General Tire

Experimentati o tractiune exceptionala

Nervurile de tractiune si lamelele cu mai multe unghiuri asigura o suprafata libera exceptionala pentru tractiune, prin margini de prindere care interactioneaza cu suprafata de teren.

Banda de rulare asigura actiune eficienta de autocuratare, cu rezultate remarcabile in cazul tractiunii pe mediu noroios.

Plecati in off-road cu incredere

Compusul de cauciuc ofera o rezistenta excelenta la taiere și rupere. Geometria echilibrata a blocurilor benzii de rulare reduce rigiditatea anvelopei, iar dispunerea special modificata a blocurilor în centrul benzii de rulare reduce vibratiile.

Ambele imbunatatesc durata de viata a benzii de rulare pe teren accidentat chiar si in cazul unui cuplu ridicat, oferind incredere si stabilitate. Ultra-rezistente, asigura o amprenta uniforma pentru o stabilitate optima.

Bucurati-va de confort maxim

Tehnologia „Comfort Balance” demonstreaza succesul dezvoltatorilor in depasirea intereselor conflictuale ale confortului de rulare pe sosea si o buna aderenta in teren.
Vibratiile reduse creeaza un confort considerabil si o experienta placuta de condus, pe orice tip de teren.