Am investit in domeniul instalatiilor termice, ca sa va oferim produse ce se pot regasi si in casa voastra. Cuvintele potrivite ce caracterizeaza aceste produse sunt: costuri mici dar eficienta maxima.
Radiatoarele din aluminiu Raodyne reprezinta solutia ideala pentru asigurarea confortului termic in orice spatiu.
Principalul avantaj al radiatoarelor din aluminiu este ca necesita o cantitate redusa de energie pentru a ajunge la temperatura dorita. Aluminiul este un excelent conductor termic si are abilitatea de a se incalzi foarte rapid. Aceasta proprietate se transfera radiatoarelor, ceea ce inseamna ca radiatorul nu trebuie pornit cu mult timp inainte de a-si face efectul asupra temperaturii din camera. Se evita, astfel, risipa de energie in perioada in care camera nu este locuita si rezulta costuri mai mici cu energia (gaz si electricitate).
Puterea termica a unui radiator din aluminiu este considerabil mai mare decat cea a unui radiator din otel de dimensiuni similare.
Radiatoarele Raodyne au o durata de viata foarte mare (minim 20 de ani) si isi pastreaza aspectul estetic initial pe toata perioada de utilizare, oferind beneficiarului ocazia de a face o achizitie pe viata.
Radiatoarele din aluminiu au o greutate redusa in comparatie cu cele din otel sau fonta, ceea ce le face mult mai usor de manevrat, chiar si de catre o singura persoana.
Designul radiatoarelor din aluminiu Raodyne este conceput pentru a imbina aspectul estetic modern cu o directionare optima a aerului cald, ceea ce conduce la o eficienta termica sporita.
Sistemul modular permite conectarea numarului de elementi necesari pentru indeplinirea confortului termic in orice incapere si amplasarea radiatoarelor cu usurinta acolo unde exista limitari de spatiu. De asemenea, se pastreaza aspectul estetic indiferent de numarul de elementi utilizat.

Tevi si fitinguri PPR Raodyne:

Teava PP-R cu insertie de fibra compozita
Tevile din polipropilena sunt utilizate in instalatiile de apa rece/calda si incalzire pentru transportul agentului termic. Pot fi utilizate si in realizarea instalatiilor de aer comprimat.
Polipropilena este un material igienic, care confera tevilor rezistenta mare la presiuni ridicate, cu pierderi mici de caldura si o durata lunga de viata. Ranforsarea cu fibra compozita asigura tevilor o dilatatie redusa. Montajul se realizeaza usor si rapid, prin sudura.
Temperatura maxima: 90°C.

Teava PP-R cu insertie de aluminiu la interior:
Tevile din polipropilena sunt utilizate in instalatiile de incalzire pentru transportul agentului termic. Ranforsarea cu aluminiu asigura tevilor o dilatatie redusa. Montajul se realizeaza usor si rapid, prin sudura, fara a necesita alezare.
Temperatura maxima: 95°C.

Pe langa tevile din PPR, in portofoliul de produse se regasesc si o gama larga de fitinguri din PPR, precum si unelte pentru montaj.

Call center va sta la dispozitie – telefon 0730 777 900 sau callcenter.ambiental@dinamic92.ro – pentru detalii suplimentare.

Nu multumesc
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
Call Center
Harta