BRASS FORM a fost fondat in 1990 si in cei 33 ani de existenta s-a focusat pe studierea, proiectarea si productia vanelor si fitingurilor pentru instalatii de incalzire. Progresul si perspectiva dinamica a companiei este sustinuta de investitia continua in capitalul uman, echipamente mecanice moderne si reteaua de furnizori certificati. Toate acestea stau la baza a ceea ce este astazi compania greaca de productie in continua dezvoltare si expansiune de produse inalt calitative BRASS FORM.

Pe langa solutiile de incalzire si instalatii sanitare, in ultimii ani a dezvoltat gama de produse prin studiu, cercetare si evaluarea posibilitatilor de fabricare a produselor 100% in GRECIA.

Reductorul de presiune, separatorul magnetic de impuritati si revolutionarul kit solar, impreuna cu celalte produse sunt apreciate pentru nivelul tehnologic inalt in continua dezvoltare ceea ce face din BRASS FORM un producator atent ce respecta cerintele de protectie ale mediului inconjurator, minimizeaza consumul si sustine sursele alternative de energie, avand in centrul actiunilor respectul pentru fiinta umana.

*Brass Form –  in portofoliul Dinamic 92