DIVIZIA AMBIENTAL

De-a lungul anilor am reusit sa satisfacem cerintele clientilor nostri prin calitate si seriozitate, fiecare dintre realizarile noastre purtand marca profesionalismului, pasiunii si energiei intregii echipe de vanzari.
Caracteristica deosebita a diviziei AMBIENTAL este gama diversificata de produse si disponibilitatea stocurilor pentru intregul nostru portofoliu. Calitatea si certificarea produselor sunt aspecte principale in activitatea noastra.
Suntem aproape de clientii nostri, printr-o echipa de vanzari bine instruita, oferind consiliere de specialitate.

DE CE SUNTEM DIFERITI?
Ne straduim intotdeauna sa oferim clientilor continuitate in selectarea si achizitionarea unui produs, prin urmare am ales sa investim in crearea unui portofoliu de marci proprii.
Pentru produsele complementare necesare in portofoliul nostru, am optat pentru marcile de top de pe piata. Luand in considerare vasta noastra experienta in acest domeniu, ne propunem sa ridicam standardele pentru serviciile oferite tuturor partenerilor si clientilor nostri.

30 de ani de performanta in distributie

Flota proprie

Metrii patrati spatiu de depozitare

Produse comercializate

Clienti in portofoliu

Inovatie si confort – design desavarsit pentru baie si bucatarie.

Diversitatea impletita cu un nivel singular de inspiratie creaza un brand preferat de cei ce construiesc sau renoveaza. Increderea Sanobi!

Pentru orice stil valabil in renovarea interioarelor – sunt partile nevazute ce fac diferenta : profilele de aluminiu si coltare, pensule si  unelte, trafaleti si role.

Indiferent de alegerile tale privind confortul termic , ai siguranta serviciilor complete : fitting-uri si tevi, robineti, reductoare, termostate , filtre , aerisitoare , manometre si supape, sisteme de incalzire prin pardoseala.

Optiuni speciale, cu linii simple si elegante potrivite oricarui stil – baterii ce reinnoiesc spatiul de locuit.

Un finisaj nelustruit devine o suprafata de lucru; bine lucrat, cand ai toate cele necesare: discurile abrazive ofera cea mai inalta garantie de calitate pentru fiecare dintre proiectele propuse.

Branduri partenere

 

RETEA DE DISTRIBUTIE

REDISTRIBUITORI SI REVANZATORI

Magazine de materiale de constructii si amenajari

Hypermarketuri

REDISTRIBUITORI SI REVANZATORI

Magazine de materiale de constructii si amenajari

Hypermarketuri