DINAMIC 92 SUSTINE Asociatia Comunitatea Noastra

Implicare sociala

Asociația ”Comunitatea Noastră” este o organizație non-guvernamentală fondată în Piatra-Neamț.  ONG-ul și-a propus să inspire oamenii pentru a deveni proactivi, interesați de comunitatea lor,  implicați și informați, conform principiului ”binele colectiv generează binele individual”. Organizarea de cursuri gratuite, livrate de traineri certificati, programe educationale pentru toate varstele sunt obiective prin care asociatia sustine  încurajarea  unei noi abordări antreprenoriale, orientată spre beneficiul comunității pe termen lung.

La inceput de an, Comunitatea Noastră revine cu o nouă ediție a Proiectului Educațional “Tura Vura”, destinat atelierelor de lucru pentru copii și tineri și susținut de Rubik Hub și Dinamic92.

Deschid anul cu un Workshop Experiențial de Public Speaking pentru elevi, cu vârstele cuprinse între 7 și 14 ani,  care se va desfășura la sediul Rubik Hub Workshopul va aborda subiecte precum: incredere în sine și gestionare emoții, comunicare eficientă: verbală, nonverbală, paraverbală sau susținerea de prezentări și dezvoltarea dicției.